3 manieren om een positieve boost te krijgen na de vakantie

Planten in je interieur

Een natuurlijke boost met planten

Het is algemeen geweten dat planten goed zijn voor de gezondheid. Ze zijn een natuurlijke bron van zuurstof en scheiden bepaalde stoffen af die je boost geven.

Wist je bijvoorbeeld dat witte jasmijn helpt bij ademhalingsproblemen en dus in de slaapkamer voor een betere nachtrust kan zorgen? 

TIP: Geen groene vingers? Zet dan bvb. een sanseveria in je kamer. Deze plant geeft ’s nachts veel zuurstof af en heeft nauwelijks verzorging nodig.

TIP: Overleeft zelf een sanseveria niet in jouw handen? Kies dan voor aloë vera plantjes. Deze hebben nog minder verzorging nodig, maar ook een positief effect. 

Meer info

Je bureau inrichten voor meer werkplezier

Ergonomie Werk Versus Design

Ergonomie: werk versus design

Werkplezier hangt samen met gezonde houding. Heel wat onder ons zitten dagelijks achter een bureau en voor hen is een aangename en productieve omgeving dan ook een must. Gelukkig is het tijdperk dat een kast en bureau louter een ‘werktool’ was al lang vervlogen. Kom hier meer te weten over ergonomie op de werkplek. 

Meer info

Een slim en speels ontwerp

20161007 R&p Invest 08 (large)

Voor de vestiairekast wouden de bewoners vooral een maatkast die zo weinig mogelijk opviel, zodat de kunstwerken in de hal volledig ‘in the picture’ blijven. Om de kast toch niet te ‘alledaags’ te maken, creëerden we met twee verschillende deurbreedtes een speels ontwerp. De deuren werden na onze plaatsing door hun schilder in dezelfde tint van de muren geverfd.

Meer info

Tips voor thuiswerken

Schuifdeuren met lakglas

Flexibele werkmogelijkheden winnen aan populariteit, zowel bij werkgevers als werknemers. Nieuwe manieren van werken bieden zich aan, tegenwoordig is thuiswerken perfect mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld niet weer de monsterfiles in de ochtend wilt trotseren of je geen opvang hebt gevonden voor je zieke zoon of dochter.

Thuiswerken vraagt ook om een eigen werkplek, een voordeel is dat thuis je werkplek inrichten volledig volgens jouw behoeften en smaak kan. 

Meer info