3 Interieurtrends die je in 2021 niet kan missen

Tv Meubel Houtstructuur

Nu we bijna halverwege het jaar zijn, blikken we  terug op 3 interieurtrends die het in de eerste helft van 2021 goed deden. En waar je uiteraard zelf ook nog mee aan de slag kan. Onze interieurspecialisten staan klaar om jou te begeleiden naar een stijlvol interieur! 

Meer info

Drie manieren om jouw boeken in de spotlights te zetten

Boekenwand Eyecatcher 2

Of je nu veel of weinig boeken hebt, met een boekenkast zorg je ervoor dat je huis opgeruimd blijft. Met een mooie boekenkast creëer je bovendien een sfeervolle eyecatcher in je woning. Je kan kiezen voor een eenvoudig functioneel design of gaan voor een opvallend exemplaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Meer info

Ga de winterblues tegen met onze tips

Modern interieur met maatkasten in living

Eens het winteruur van start gegaan is, is er geen ontkomen meer aan : steeds korter wordende dagen, frissere temperaturen en druilerig weer. Je zou voor minder last krijgen van een winterdipje, ook wel herfstmoeheid of winterblues genoemd. Met onze tips zetten we je op weg om die winterblues te vermijden. Zo ben jij in no time weer het zonnetje in huis en krijg je bakken energie.

Meer info

Spiegeltje, spiegeltje geef mij raad! Welke houtstructuur past het best bij mijn kast op maat?

Kast Id Kasten Op Maat Notelaar

Morgen is het Wereld Plantendag, een dag die volledig in teken staat van biodiversiteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is je misschien ook al opgevallen: groen is een grote meerwaarde in elk interieur. En dit is ook zo met hout. Laten we even de tijd nemen om onze appreciatie voor bomen uit te spreken. Hout zorgt voor een tijdloos & gezellig gevoel in huis. En on top of it all: hout biedt heel wat mogelijkheden. Benieuwd naar houtstructuren en onze realisaties? Lees dan zeker verder!

Meer info

Mindfulness in je interieur - Zo brengt je interieur innerlijke rust

7haard Detail Bio Ethanol 4

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of toch niet? Met Wereld Gezondheidsdag achter de rug, is het nu het ideale moment om stil te staan bij onze fysieke gezondheid en het belang van rust in het hoofd. Dat we minder moeten stressen en meer rust moeten opzoeken horen we vaak. Maar dit in de praktijk brengen blijft lastig. Eén plaats waar we deze rust zouden moeten terugvinden is thuis. Benieuwd hoe we mindfulness kunnen doortrekken in je interieur? Sit back, relax en lees verder.

Meer info