Haal alles uit de (schoen)kast met Sinterklaas

Schoenenkast 2

De brieven zijn geschreven, de schoen staat klaar en de schoorsteen is (hopelijk) geveegd. Dit kan maar 1 ding betekenen: Sinterklaas is op komst. Bij het zoeken naar die ene, ideale schoen, besef je dat de schoenenkast één grote, ongestructureerde bende is. Tijd voor orde in de schoenkast.

Meer info

Black Friday – Gebruik gerust zwart in je interieur

Slaapkamerkast Met Zwarte Bureau En Wandkast

Intiem of industrieel zwart interieur?

Zwart staat voor mysterie en luxe. Het is een dankbare kleur met veel facetten die heel wat stijlen aankan. Denk maar aan de zwarte gietijzeren ramen bij een klassiek interieur of de zwarte gelakte kasten van een moderne loft. Bovendien straalt zwart, en bij uitbreiding andere donkere tinten, rust en gezelligheid uit. En laat dat nu net zijn wat een slaapkamer en badkamer kunnen gebruiken. Want wat is er beter dan tot rust komen in een intieme badkamer en rustgevende slaapkamer. Om te zwijgen over de keuken en de leefruimte. Of het nu gaat om een heel zwart interieur of enkele accenten, zwart is altijd een schot in de roos. Ontdek de realisaties op onze website. 

Toegegeven, een zwart interieur vraagt soms wat lef, maar deins er zeker niet voor terug, je zal er geen spijt van hebben.

Meer info

3 manieren om een positieve boost te krijgen na de vakantie

Planten in je interieur

Een natuurlijke boost met planten

Het is algemeen geweten dat planten goed zijn voor de gezondheid. Ze zijn een natuurlijke bron van zuurstof en scheiden bepaalde stoffen af die je boost geven.

Wist je bijvoorbeeld dat witte jasmijn helpt bij ademhalingsproblemen en dus in de slaapkamer voor een betere nachtrust kan zorgen? 

TIP: Geen groene vingers? Zet dan bvb. een sanseveria in je kamer. Deze plant geeft ’s nachts veel zuurstof af en heeft nauwelijks verzorging nodig.

TIP: Overleeft zelf een sanseveria niet in jouw handen? Kies dan voor aloë vera plantjes. Deze hebben nog minder verzorging nodig, maar ook een positief effect. 

Meer info

Metamorfose van een badkamer

Voor En Na 3

In deze karaktervolle woning mochten we de badkamer onder handen pakken. 
De klant zijn wensen? Vooral een ruimtelijk gevoel in de smalle badkamer en een moderne en frisse uitstraling.
Lees alles over dit project in ons blogartikel.

Meer info

Een slim en speels ontwerp

20161007 R&p Invest 08 (large)

Voor de vestiairekast wouden de bewoners vooral een maatkast die zo weinig mogelijk opviel, zodat de kunstwerken in de hal volledig ‘in the picture’ blijven. Om de kast toch niet te ‘alledaags’ te maken, creëerden we met twee verschillende deurbreedtes een speels ontwerp. De deuren werden na onze plaatsing door hun schilder in dezelfde tint van de muren geverfd.

Meer info