Badkamermeubels Kast Boven Toilet Kast Naast Doche Met Wasmachine Smal 2

In deze badkamer die volledig gerenoveerd werd, zorgden we voor enkele 'onzichtbare' maatkasten.

Tussen het toilet en de douche plaatsten we een kamerhoge kast waarin de droogkast en de wasmachine 'verstopt' zitten. Om het totaalplaatje strak te houden maakten we de draaideuren bijna kamerhoog zodat het bijna lijkt of er geen kast staat.

Boven het toilet werd een ondiepe kast van 200 mm gemaakt om allerhande zaken in op te bergen zoals toiletpapier, schoonmaakproducten, enz. Een erg praktische kast, zo wordt de ruimte die anders verloren gaat toch volledig benut.

Kast-ID Antwerpen

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.', "-", spatie, ...)

Kies hier uw dichtstbijzijnde showroom


(*) Verplicht veld